English  Deutsch  Français  Español  Italiano  Português  Ελληνικά  Polski  Türkçe  Nederlands  Magyar  Čeština  Български  Hrvatski  Русский  Românâ  Svenska  Dansk  Norsk  Suomi  Српски  Slovenčina  Shqiptar  Slovenščina  Eesti  Український  Lietuvos  Latvijas

   
Parashikime Futbolli :: Baste Futbolli :: Lira dhe SMS Prognozat :: Këshilla Bast :: Futbollit Rezultate Jetojnë :: SMS Shërbimi Nuk Eshtë Në Dispozicion Për Shqipërinë

Spanjë

 

Gjermani

 

Itali

 

Portugali

 

Francë

 

Poloni

 

Greqi

 

Rusi

 

Bulgari

 

Kroacia

 

Holandë

 

Qipro

 

Serbia

 

Austri

TOPlist

Belgjikë

 

Rumani

 

Sllovakia

 

Hungari

 

Maqedoni

 
Republika Çeke

 

Estoni

 

Zvicra

 

Sllovenia

 

Letoni

 
Data Shërbimi SMS Odd Aktiv Deri
- - -
  Parashikimet Aktuale SMS  
  Parashikimet Falas  
22 Oct   Admira - Salzburg 2 1.48
22 Oct   Slavia Prague - Liberec 1 1.44
22 Oct   Marseille - Paris SG 2 1.40
22 Oct   Udinese - Juventus 2 1.40
21 Oct   Monaco - Caen Over 2.5 1.50
21 Oct   RB Leipzig - VfB Stuttgart 1 1.44
21 Oct   Napoli - Inter 1 1.50
21 Oct   Basel - Thun Over 2.5 1.45
20 Oct   Midtjylland - Horsens Over 2.5 1.50
20 Oct   G.A. Eagles - Jong Ajax   2 DNB 1.44
20 Oct   Sittard - Eindhoven FC Over 2.5 1.44
20 Oct   Orebro - Halmstad Over 2.5 1.50
  Fundit Parashikimet SMS  

Futbollit Rezultate Jetojnë

 
  Lidhje  
Livescore Vote for my site! TOPlist

  Adibet.com  |  Bettor Soccer  |  Betting1X2  |  Liobet.com

E-Mail © 2012 SMSTIP.net